Norsk Filmforbunds jury

Norsk filmforbunds fagpris
Margrete Kristine Eskedahl
Margrete Kristine Eskedahl

Margrete Kristine Eskedahl er produksjonsdesigner og scenograf. Hun er utdannet ved Statens Håndverks og Kunstindustriskole i Oslo (2001) og har bred erfaring fra film og teaterproduksjon. Hun har vært produksjonsdesigne for kortfilmer som Mannen er en morder (regi Liv Joelle Barbosa Blad), Agg (regi Ståle Stein Berg), Jenny (regi Ingvild Søderlind) og Midtsommernattens skygge (regi Stian Einar Forgaard).

Stefan Sundlöf
Stefan Sundlöf

Stefan Sundlöf er filmklipper og dramaturg med lang erfaring innen spillefilm og dokumentar i Norge og internasjonalt. Han har bl.a. klippet dokumentaren Into Eternity (Grand Prix Visions du Réel, Nyon), spillefilmen Sound of Noise (Semaine de la Critique, Cannes) samt fjorårets vinner av Gullstolen Den grønne dalen.

Thor Lønning Aarrestad
Thor Lønning Aarrestad

Thor Lønning Aarrestad er en filmfotograf, regissør. Han er utdannet som stillfotograf ved Bilder Nordic School of photography og har en bachelor i filmfoto fra NISS. Han har filmet flere prisbelønte kortfilmer og musikkvideoer, bl.a. The Forsaken (UK) og Fireball. Han har også regissert flere kortfilmer og debuterer i 2019 som regissør på spillefilmen Første Gang hvor han også har foto. Han er nestleder i Norsk filmforbund og styremedlem i F©R, og har også sittet i Amandajuryen, Filmforbundets fagjury i Kortfilmfestivalen og i Gullruten.