Gnistprisen jury

Gnistprisen
Åshild ramborg

Åshild Ramborg er utdannet ved Westerdals og Den norske filmskolen i Lillehammer. Etter å ha produsert flere kritikerroste kortfilmer, startet hun i Maipo Film i 2009. Hennes første spillefilm var Anne Sewitskys De nærmeste (2015), som deltok i Sundance, Göteborg og Toronto, og hun har siden produsert Mikkel Brænne Sandemoses Askeladden – I Dovregubbens hall; den best besøkte norske filmen i 2017. Oppfølgeren, Askeladden – I Soria Morias slott, får premiere på norske kinoer 23. august i år. Ramborg var Norges Producer on the Move i Cannes 2018.

Svein aronsen

Svein Aronsen er teamleder i Altibox, med ansvar for TV og Innholdstjenester. Han har bakgrunn fra NRK med utdannelse som filmfotograf og filmklipper. Svein har produsert mye TV, undervist ved Universitetet i Stavanger, vært utviklingssjef i NRK og drevet et privat produksjonsselskap i Stavanger.

Tore tomter

Tore Tomter jobber som konsulent for Altibox i forbindelse med innkjøp av kortfilm, dokumentarer og animasjonsfilmer. Han jobbet tidligere i NRK, og var fra 1991 innkjøpsansvarlig for dokumentarer.