Til Grimstad kommer du med enten buss, tog, bil eller fly.

Under finner du en oversikt over hvordan du kommer deg til Grimstad og Kortfilmfestivalen. Vi oppfordrer deg til å reise miljøvennlig: Hopp på en buss eller ta toget på den hyggelig Sørlandsbanen!

Med buss

Med moderne og komfortable ekspressbusser er det behagelig å kjøre buss til og fra Sørlandet. Nettbuss og Lavprisekspressen bussruter både fra Øst- og Vestlandet, mens NorWay Bussekspress Konkurrenten kjører mellom Oslo og Kristiansand. Alle disse stopper i Øygårdsdalen like utenfor Grimstad sentrum.

Det tar ca. 15 minutter å gå fra Øygårdsdalen til Grimstad Kulturhus/sentrum. Det går også lokalbusser forbi holdeplassen, som tar deg til sentrum. Lokalbussen stopper ved Øygårdsdalen XX:48 hver time mandag til fredag. Dersom du ønsker taxi ring 37 00 47 00.

Med tog

NSB en rekke daglige avganger mellom Kristiansand og Oslo og Stavanger. Nærmeste stopp til Grimstad er Arendal, og herfra tar du enkelt lokalbussen til Grimstad. Du kan ta Sørlandsbanen enten fra Stavanger eller Oslo.

Reisende fra Stavanger anbefales å ta toget til Kristiansand og Nettbuss linje 5 videre derfra.

Med fly

Kristiansand lufthavn Kjevik er den nærmeste flyplassen til Grimstad. Du kommer dit med flybuss på ca. 1 time eller med bil på ca. 40 min. Widerøe, Norwegian og SAS har flere daglige ruter mellom Kjevik og de største byene i Norge.

Se flybussens avgangstider

Fra Sandefjord Lufthavn er det ca. 166 km til Grimstad, turen tar i overkant av 2 timer. Ekspressbussene stopper på Fokserød og derfra tar det ca. 5 min. med drosje til lufthavnen. En Taxi koster ca. kr. 100 – 150 avhengig av om det er på dagtid eller helg. Det er mest praktisk om buss-sjåføren bestiller taxi.

Med egen bil

De fleste som kjører bil til Sørlandet kommer via en av de tre hovedveiene RV 9 fra nord, E18 fra øst eller E39 fra vest. Grimstad ligger langs E18, avkjøring nummer 79.