Photographer: Dan Campbell
Photographer: Dan Campbell

Vår festival:
Sundance Film Festival finner sted hvert år i Park City og Salt Lake City i Utah, USA. Festivalen bringer de mest originale historiefortellerne sammen med det mest eventyrlystne publikummet for sitt årlige program av spille- og dokumentarfilm, installasjoner, opptredener, paneldiskusjoner og musikk. Siden 1985 har hundrevis av filmer lansert på festivalen mottatt kritikerros, kommersiell distribusjon, og nådd publikum verden over.

Våre kortfilmer og programmering:
Kortfilmprogrammet settes sammen av et team på ti programmerere som ser hver hvert eneste av de 8.000 bidragene som sendes inn hvert år. Under 2019-festivalen presenterte vi fem kortfilmprogram, i tillegg til kortfilmprogram i seksjonene for dokumentar, animasjon og midnattsvisninger, samt en håndfull titler som ble vist foran langfilmer. Alle kortfilmene er med i konkurransen om jurypriser.

Vårt utvalg:
Filmene som presenteres er satt sammen av Sundances kortfilmprogrammerer Landon Zakheim. De gir en liten smak på 2019-katalogen, inkludert tankevekkende dokumentarer, sterke og grensesprengende fortellinger.

Programmerer Landon Zakheim vil introdusere visningen.

Vår neste utgave: 23. januar til 1. mars, 2020
sundance.org

FAST HORSE

FAST HORSE

Blackfoot-stammens farlige bareback-hesteløp returnerer, og Allison Red Crow er utfordrer.

SISTER

SISTER

En irriterende lillesøster.

Feathers

FEATHERS

Elizier må overvinne depresjon, tragiske minner og brutale innvielsesritualer.