SXSW
SXSW

Vår festival:

SXSW tilegner seg til å hjelpe kreative mennesker å nå sine mål. SXSW ble grunnlagt i 1987 i Austin, Texas, og er best kjent for sin konferanse og festivaler som samler interaktiv-, film- og musikkbransje. SXSW er en viktig destinasjon for globale profesjonelle, og fremmer konferanseprogrammering, showcases, filmvisninger, utstillinger, samt en mengde muløigheter for nettverksbygging. SXSW er bevis på at de mest uventede oppdagelser skjer når et bredt spekter av tematikk og mennesker kommer sammen.

I løpet av ni dager i mars kommer kreative bransjefolk fra alle hold sammen under SXSW filmfestival for å feire rå innovasjon og fremadstormende talent både bak og foran kamera.

Våre kortfilmer & program:

Våre kortfilmkonkurranser består av ti 90-minutters program i kategoriene fiksjon, dokumentar, animasjon, midnatt, Texas og musikkvideo. I disse ti programmene presenterer vi et utvalg originale, sterke filmer som utnytter kortfilmformatet godt, og som eksemplarisk viser oss en særegen og genuin historiefortelling.

De ti 2019 SXSW kortfilmprogrammene ble valgt ut fra over 5.000 innsendte bidrag. Gjennom programmene ønsker vi å fremme en mangfoldig samling av filmer fra filmskaperne, deres bakgrunn, historier og stilart.

Vårt utvalg:
Dette utvalget for Kortfilmfestivalen er ment å gi en liten smakebit fra våre foksjons-, dokumentar-, animasjons-, og midnattseksjoner. Hver film representerer stemmene og historiene som beveger, pirrer og overrasker publikum, samtidig som de snakker til oss på et emosjonelt plan.

Programmerer Gabe Van Amburgh vil introdusere visningen.

Gabe Van Amburgh
Gabe Van Amburgh

Gabe Van Amburgh er en kortfilmprogrammerer og teknisk visningsansvarlig for SXSW. Siden 2011 har han vært ansvarlig for alle aspekter av filmfremvisning, inkludert filmfrakt, salutbygging, overgangen til 100% digital DCP-fremvisning og fillevering, samt en rekke verdifulle analytiske og strategiske bidrag som del av filmteamet. Han har tidligere syv års erfaring fra en rekke roller innen det tekniske feltet ved organisasjoner som Alamo Drafthouse, SXSW og Fantastic Film Fest.

OUTDOORING

OUTDOORING

Pengegaver til en nevø kan bli en manns redning.

MILTON

MILTON

Å møte kjærestens familie under mørke omstendigheter.

Slug Life

SLUG LIFE

Tanya har endelig skapt sin perfekte seksualpartner, som tilfeldigvis er en vakker, enorm snegle.

How To Be Alone

HOW TO BE ALONE

Lucy kjemper for å overleve en stadig mer bisarr og skremmende natt.