Seminarer, debatter, masterclass, båtturer, fester, presentasjoner, utekino, familiedag og mye mer som finner sted under festivalen.

Kortfilmfestivalen åpning

Festivalåpning!

Nå er det festival igjen! Vi er inne i vårt femte tiår og klemmer til med smakebiter fra festivalens mange og varierte programmer.

18574551960 5f17330f0c z

Åpningsmottakelse

Vi sees på Hestetorget for uformell mingling med publikum, gjester og stab!

Meet the festivals

Møt festivalene

Kortfilmfestivalen gir deg sjansen til å bli bedre kjent med programansvarlige fra noen av verdens største festivaler.

Sp erik hemmendorff

Masterclass: Erik Hemmendorff

Kortfilmfestivalen inviterer til en masterclass med produsent Erik Hemmendorff. Han møter i samtale med det nyoppstartede norske produksjonsselskapet Alternativet, som drives av filmskaperne Guro Bruusgaard, Mariken Halle, Magnus Mork og Katja Eyde Jacobsen.

Pitcheforum2017 mia 15

Screen Talent Europe: Pitcheforum

I samarbeid med Kortfilmfestivalen inviterer Screen Talent Europe og Mediefabrikken produsenter, regissører og manusforfattere fra Nord-Europa til pitcheforum for internasjonal co-produksjon.

Small nyhetsbrev april2016 larsopstad 058(1) (1)

Film i Den kulturelle skolesekken

Kulturtanken – Den kulturelle skolesekken Norge inviterer filmskapere og DKS-produsenter til et åpent møte i Grimstad kulturhus under Kortfilmfestivalen 2018. Vårt mål med møtet er å gjøre DKS-ordningen kjent, og skape en arena for filmskapere og DKS-produsenter. Ingen påmelding.

Jennifer smith portrait

Bransjesamtale: Mangfoldsstrategier ved BFI

Hvordan skal man strukturelt endre sin egen bedrift for å være mer inkluderende, og da særlig i filmbransjen? Jennifer Smith, Head of Diversity Strategies ved BFI British Film Institute, deler strategier og erfaringer i samtale med Neil Young og Nedin Mutic.

Adjø montebello

Film i fokus: Adjø Montebello

Adjø Montebello ble en av fjorårets største norske kinoopplevelser. Hvordan jobber man frem et slikt prosjekt? Møt regissør Thea Hvistendahl, produsent Kristin Emblem (Einar Film) og distributør Vibeke Skistad for en samtale om filmen og fenomenet.

Portrett sara eliassen foto ove kvavik munchmuseet

Regissørmøte: Sara Eliassen

Sara Eliassens kunstnerskap og praksis beveger seg sømløst mellom film og billedkunst. En samtale med Sara Rundgren Yazdani.

Anim

Lag din egen film!

Lag kortfilm på en-to-tre! Få et lynkurs i filmskaping for hele familien.

Nøgne ø

Nøgne Ø: Omvisning og ølsmaking

Bli med på en hyggelig guidet omvisning og lær om Nøgne Øs historie, få innsikt i kunsten å brygge godt øl og smakpå klassiske øltyper og nyheter fra bryggeriet.

Kff båttur

Båttur

Ta en pause i sola og opplev Grimstads skjærgård!

35334561961 00b088baee k

Avslutningsfest

Apotekergaarden åpner sin bakgård for Kortfilmfestivalens avslutningsfest!