Lisa ogdie headshot 2016

Lisa Ogdie

Lisa Ogdie er kortfilmprogrammerer for Sundance Film Festival og Membership & Talent Development Manager for BAFTA Los Angeles. Hun har programmert kortfilmer for Sundance siden 2009 og valgt ut filmer fra over 8.000 innsendte bidrag. Hun har vært moderator for Q&As og paneler for BAFTA Los Angeles, Sundance, Toronto filmfestival og den amerikanske paviljongen i Cannes.

Med et våkent øye for film har Ogdie også sittet i mange festivaljuryer, inkludert SXSW, Asiana International Short Film Festival i Seoul, Rushes Soho Shorts Festival, Shnit International Shortfilmfestival i Sveits, samt The Smalls Film Festival i London.

Tiff jason anderson

Jason Anderson

Jason Anderson er medprogrammerer for Short Cuts-seksjonen ved Toronto International Film Festival. Han programmerer også for TIFF Kids International Film Festival og er programansvarlig for Kingston Canadian Film Festival. Han har lang fartstid som kritiker og kunstjournalist i Canada, og bidrar jevnlig i publikasjoner som Sight & Sound, Cinema Scope, Uncut og Toronto Star. Han var skribent og manuskonsulent for The VICE Guide to Film på Viceland, og han underviser i filmkritikk og kunstjournalisme ved University of Toronto and Ryerson University.

Sam morrill

Sam Morrill

Sam Morrill startet i Vimeo i 2009 og er i dag Director of Curation og leder for et team på fem personer. Med erfaring fra kundeservice til innholdsanskaffelse og til kuratering av Vimeos Staff Picks-kanal har Sam opplevd Vimeos vekst og utvikling fra flere vinkler. I 2016 var Sam ansvarlig for lanseringen av Vimeo Staff Pick Premieres, et ukentlig program der de mest populære kortfilmene fra festivalverdenen har sin online premiere eksklusivt på Vimeo.
Når han ikke vurderer filmer er han sannsynligvis på reisefot, ser på baseball eller leter etter den siste golfballen han slo ut i skogen. Han bor i sin hjemby Brooklyn, New York.

5850191410 9ae4c051d6 b

Ingvild Søderlind

Ingvild Søderlind er regissør og manusforfatter, utdannet fra Napier University i Edinburgh, Skottland. Hun har laget flere kortfilmer og dokumentarfilmer som er vist ved festivaler nasjonalt og internasjonalt. Blant annet Siste Runde og Jenny, som hadde verdenspremiere ved Generation 14+ programmet ved Berlinale i 2010 og har vunnet 7 priser nasjonalt og internasjonalt. Hun regisserer også reklamefilmer, profilfilmer og har blant annet laget tre korte filmer om korrupsjon for Aftenposten Tv i samarbeid med korrupsjonsjeger Nigel Khrishna Iyer. For øyeblikket arbeider hun med to spillefilmprosjekter, blant annet Alle utlendinger har lukka gardiner, som er en oppvekstskildring fra Romsås i Oslo basert på boka med samme navn. I tillegg er hun i utvikling av en tv serie for ungdom om angst sammen med filmskaper Susanne Falkum Løvik, en dramaserie med innslag av komedie og horror.

Frederick howard

Frederick Howard

Frederick Howard er en norsk film- og tv-produsent. Han er utdannet ved Westerdals School of Communication og Den norske filmskolen i Lillehammer. Han har gjort seg bemerket særlig innen barne-og familiefilm, og har produsert noen av de siste års største suksesser innen familiefilm. Blant annet tv-serien Den unge Fleksnes, Amors Baller, Stemmen fra Graven, TV-serien og spillefilmen Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama, Julekongen, samt Skammerens Datter og Så og på Jorden. I 2017 igangsatte Howard filmene Dragens Hjerte og Battle, samt den internasjonale TV-serien Viking Skool for The Walt Disney Company.