Ta turen til Grimstad til sommeren!

20.12.2018

Sol og sjø, film og fag, venner og vin – Kortfilmfestivalen har alt. Bli med på sommerens fineste filmfestival!

27878515751 8913883ff1 o

Enten om du har med film i konkurranse eller spesialprogram eller ei, så er Grimstad en glimrende arena for alle i filmbransjen. Både om du er godt etablert eller helt fersk, Kortfilmfestivalen kan by på spennende filmvisninger og samtaler, paneldebatter og fagseminarer. Grimstad er ellers en perfekt møteplass for gamle og nye venner og samarbeidspartnere, ettersom byen er akkurat passe stor til at man ofte ser hverandre i gatene, på festivalområdet eller på båttur. Hvor ellers kan du ende opp med å ta en øl med programmere fra South by Southwest eller Sundance Film Festival?

27676624600 feafa4d85d o

Har du film med i programmet håper vi du skal delta på festivalen sammen med filmen din, men dersom du ikke har anledning til å delta selv kan akkrediteringen benyttes av en annen representant for filmen. Øvrig stab kan kjøpe festivalpass på kortfilmfestivalen.no. Eller kanskje kommer dere hele gjengen? Kontakt hildek@kortfilmfestivalen.no for grupperabatt hvis dere er flere enn 10 personer.

Festivalpass koster kun 850,- nå på Early Bird og kan kjøpes her. Passet gir adgang til alle filmvisninger, seminarer, arrangementer, båtturer m.m. Deltagertreff, filmfaglige seminarer og et rikt konkurranseprogram gir faglig påfyll og et godt innblikk i hva som lages av kort- og dokumentarfilm i inn- og utland.

Reisestøtte kan du søke hos ditt regionale filmsenter. Se www.filmreg.no.

Grimstad er en sørlandsperle med mange sjarmerende overnattingsmuligheter. Vi er behjelpelige med informasjon om overnatting og reise, og har oversikt over private utleiere. Sjekk også ut vår Facebook-gruppe Tips til steder å bo i Grimstad

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.