Regissørmøte: Henrik Martin Dahlsbakken.

01.06.2018

Selvlært, entusiastisk og disiplinert. Norges mest produktive regissør forteller om sin metode.

Img 1778

Få filmskapere i Norge er så produktive som Henrik Martin Dahlsbakken.
Få har et like engasjert og lojalt team med folk foran og bak kamera.
Den unge filmskaperen fra Hamar er selvlært og med seg har han et team som blant annet inkluderer den tre år yngre broren Oskar, som er fotograf. Dahlsbakken er i dag en av våre mest hardtarbeidende filmskapere, og står bak flere prisvinnende kortfilmer som Mannen fra isødet og Takk for turen, som har blitt vist på festivaler verden over. Høsten 2018 er han kinoaktuell med sin femte spillefilm; En affære, med Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe i hovedrollene.

Dahlsbakkens arbeidsmoral og driv er inspirerende. I vår samtale med han tar vi et dypdykk i hans karriere og hvordan veien videre ser ut. Vi skal få høre hvordan han ser på filmskaping som kunst og metode, og med staben representert ved fotograf Oskar Dahlsbakken, klipper Vidar Flataukan og innspillingsleder Katinka Lotherington vi de fortelle hvordan de jobber sammen som team og hva det er som gjør Dahlsbakken så helt spesiell.

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.