Påmelding til Pitcheforum 2019!

10.04.2019

Under festivalen arrangerer vi igjen Pitcheforum i samarbeid med Screen Talent Europe og Mediefabrikken. Her kan regissører, produsenter og manusforfattere komme for å jobbe med ideene sine og konkurrere om 4.000 euro i produksjonstøtte.
Søknadsfrist: 8. mai.

Pitcheforum2017 mia 16
Bilde: Mediefabrikken

For fjerde år på rad arrangeres Pitcheforum under Kortfilmfestivalen. I samarbeid med Screen Talent Europe og Mediefabrikken inviterer vi unge europeiske produsenter, regissører og manusforfattere til å presentere nye kortfilmprosjekter i Grimstad 12. – 14. juni.

For å delta må du søke gjennom en av partnerne i Screen Talent Europe. Arrangementet er gratis og deltakerne får dekket reise og opphold i Grimstad fra 11. – 14. juni.

10 prosjekter og filmskapere velges ut til å presentere sine prosjekter for en internasjonal jury og et publikum bestående av potensielle co-produsenter, co-finansiører og andre filmskapere. Vinneren av beste pitch mottar et produksjonsstipend på 4.000 euro.

Retningslinjer
- Som søker må du ha laget minimum 2 kortfilmer (fiksjon eller dokumentar)
- Du må søke med et prosjekt i utvikling (fiksjon eller dokumentar)
- Prosjektet er på maks 30 minutter.

Hva får du som deltaker?
I tillegg til pitchen vil du delta på:
- Pitcheforberedelser
- Sosiale aktiviteter og nettverksbygging
- Møter hvor du får informasjon om Screen Talent Europe-partnernes støtteordninger

Du vil også få gratis festivalpass til hele festivalen.

Søknadsfrist: 8. mai 2019.

SØK HER

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med anders@mediefabrikken.com.

Om Screen Talent Europe
Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner som utvikler filmtalenter innenfor film- og tv-bransjen. Screen Talent Europe jobber for å legge til rette for co-produksjon og samarbeid mellom talentene som har tilknytting til organisasjonene. Mediefabrikken og Filmveksthuset Tvibit er de norske partnerne i organisasjonen.

Om Mediefabrikken
På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og til å utvikle deg selv som filmskaper. Mediefabrikken tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Mediefabrikken er en enhet i kulturseksjonen i Akershus Fylkeskommune.

Pitcheforumet gjennomføres av Mediefabrikken, Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalen.

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.