Norsk kort: Heisann Montebello

15.02.2017

Norsk kort ser nærmere på Karpe Diems musikkvideoprosjekt Heisann Montebello. Onsdag 1. mars kl 19:00 kan du se alle videoene på stort lerret på Cinemateket i Oslo.

Montebello

Karpe Diem slapp fra november 2015 – august 2016 sju låter med tilhørende musikkvideoer, som samlet utgjør gruppa sitt femte album. Heisann Montebello er et helstøpt musikalsk konsept, både tematisk og visuelt. Med hele åtte regissører involvert snakker vi om et unikt prosjekt, men også en ny måte å lansere et album på. I april kroner Karpe Diem det hele med tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum.

Under Norsk kort onsdag 1. februar møter vi et knippe av regissørene involvert i Heisann Montebello, deriblant Thea Hvistendahl, Stian Andersen, Torgeir Busch og Erik Treimann. Hvordan jobbet hver enkelt av dem med sitt prosjekt, og hvordan var samarbeidet med Norges største hiphop-duo? Hvilke rammer fikk regissørene og hvor fritt stod de i sitt arbeid? Det blir filmprat og historier fra innspilling, og ikke minst – vi skal skru opp lyden og nyte filmene på det store lerretet!

Norsk Kort er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt og Kortfilmfestivalen. Kvelden ledes av Elisabeth Aalmo, daglig leder i Kortfilmfestivalen. Arrangementet er gratis – husk å ta ut plassbillett i billettluka.

Bilde:
Karpe Diem – Den islamske elefanten (regi Thea Hvistendahl)
Fotokreditt: akam1k3

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.