Møt Kreativt Europa MEDIA i Grimstad!

04.06.2019

NFIs rådgiver er til stede på festivalen, og er tilgjengelig for møter og veiledning i forbindelse med de ulike tilskuddsordningene.

Share grid

Kreativt Europa er EUs program for de kulturelle og kreative sektorene. Delprogrammet MEDIA har 14 tilskuddsordninger som gir norske aktører innen film, TV og dataspill muligheter til å finansiere prosjekter, samarbeide internasjonalt, tilegne seg ny kompetanse og til å nå ut til et større europeisk publikum.

MEDIA gir tilskudd til utvikling av spillefilm, kreativ dokumentar, serier og spill. Det er også mulig å søke produksjonstilskudd til kortfilm gjennom tilskuddsordningen Slate funding. MEDIA gir også tilskudd til filmfestivaler, distributører, markedsaktiviteter, kursvirksomhet, online distribusjon mm.

Filmprodusenter som er på vei opp i bransjen og som på sikt har ambisjoner om å nå ut på det internasjonale markedet, bør gjøre seg kjent med mulighetene som finnes gjennom Kreativt Europa. Vi er til stede i Grimstad for å bli kjent med nye norske produsenter og for å være tilgjengelige for spørsmål og informasjon.

Ønsker du å vite mer om Kreativt Europa MEDIAs tilskuddordninger kan du booke en-til-en møter med rådgiver Elisabeth Aalmo, Norsk filminstitutt. Hun er tilgjengelig for møter torsdag 13/6 – lørdag 15/6. Ta kontakt på elisabeth.aalmo@nfi.no.

Les mer om Kreativt Europa MEDIAwww.mediadesk.no

Logo mediadesk norge2

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.