Min kortfilmfestival: Mariann Rosa

27.04.2016

Den rocka popdivaen elsker filmnerds i überkoselige Grimstad og fikk folk til å danse på bordene før politiet avsluttet festen.

 dsc4620 2

- Mitt forhold til kortfilmfestivalen ganske ny. Eg har vore der ein gong for 2 år sidan då eg sat i juryen for musikkvideoar + eit debattpanel i same sjangeren. Festivalen leverar godt innhald både på lerretet og fagleg som debattar og foredrag. Ein møter nasjonal- og internasjonaldelegasjon av filmnerds, noko som er inspierarne. Festivalen ligg genialt til i überkoselege Grimstad. Er forelska i kortfilmfestivalen i Grimstad.

- Mitt beste minne må vere då folk dansa på bordet og politiet kom å ba meg avslutte Dj-settet mitt på fredagen. For ein herleg gjeng med festival-folk <3 Det var og´magisk å kunne gå på den eine filmen etter den andre kvar bidige dag. Luksus! Dokumentaren om NICO frå Velvet Underground sat godt i meg lenge etterpå….

-Noregs beste kortfilm? Har ikkje peiling…. Likte godt den som vann i 2014 ; “Det gode liv der borte” av Izer Aliu". Heilt ærleg er eg mest fan av dokumentar-sjangeren. Og det er det som er bra med “Kortfilmfestivalen i Grimstad”, variert program for alle og einkvar. Kan heller nevne den beste musikkvideo´n: Kaja Gunnufsen med “Faen Ta”.

MIN KORTFILMFESTIVAL

Birger Vestmo
Kajsa Næss
Steinjo
Kaveh Tehrani
Britt Sørensen
Emilie Blichfeldt
Eskil Vogt
Kalle Løchen
Le LD Nguyen
Rolv Håan
Eirik Myhr
Monica Boracco
Christopher Nielsen
Anja Breien
Even Benestad

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.