Ledig stillig som Markedsansvarlig

08.11.2018

Som markedsansvarlig vil du være ansvarlig for markedsføring, presse og kommunikasjon for Kortfilmfestivalen. Du vil utarbeide en markeds- og kommunikasjonsplan og gjennomføre denne, være ansvarlig for all informasjon utad, inkludert sosiale medier, nyhetsbrev og til dels nettsiden. Du vil håndtere innsalg av saker til media, utarbeide markedsføringsmateriell og gjøre Kortfilmfestivalen mer synlig. Du blir en del av en liten administrasjon og vil få godt innblikk i helheten til festivalen.

Vi søker en person som har et sterkt engasjement, stor gjennomføringsevne og selvstendig driv. Du er faglig sterk og har gode erfaringer å vise til. Du evner å håndtere og følge opp flere saker samtidig og jobber selvstendig. Du må være svært god på fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig.

Stillingen er et fulltidsengasjement i perioden 01.02 – 30.06.19. Arbeidssted er Filmens Hus, Dronningens gate 16, Oslo og under festivalen på Grimstad kulturhus. Kortfilmfestivalen ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontakt gjerne daglig leder Anita Svingen, 95 88 30 04, anita@kortfilmfestivalen.no, ved spørsmål om stillingen. Søknaden sendes til anita@kortfilmfestivalen.no innen søndag 18. november.

Bilde markedsansvarlig

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.