Kortfilmfestivalen vil bli arrangert i 2020

30.03.2020

Denne saken oppdateres fortløpende med info om festivalens status og eventuelle endringer.

Kf logo kopi

Oppdatert 19. mars:

Kortfilmfestivalen vil bli arrangert i 2020. Vi følger NHIs råd og retningslinjer, og håper at vi innen april vil avklare om vi kan gjennomføre en festival i Grimstad eller om den 43. utgaven av Kortfilmfestivalen vil skje digitalt.

Filmpåmelding til årets Kortfilmfestival er nå stengt og de endelige konkurranseprogrammene annonseres i begynnelsen av april.

Situasjonen rundt koronaviruset utvikler seg hurtig, og vi følger nøye med på tiltakene som gjøres av norske myndigheter og verdenssamfunnet for øvrig. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger, og vil forsikre oss om at Kortfilmfestivalen 2020 kan avholdes på en forsvarlig måte.

Kortfilmfestivalens formål er å være en arena for visning av kortfilm og en møteplass for det norske og internasjonale filmmiljøet.
Koronaviruset truer vår funksjon som møteplass, men vi vurderer alle muligheter for hvordan vi skal få oppfylt våre formål. Dette kan bety at festivalens format må tilpasses, men vi vil gjennomføre Kortfilmfestivalen 2020 på en måte som vil være tilfredsstillende for deltakere og publikum.

Denne saken vil oppdateres fortløpende med ny informasjon, og vi vil dessuten bruke våre sider på Facebook og Instagram for å opplyse om festivalens status og eventuelle endringer.

Vi vil oppfordre alle til å følge anbefalingene som gis på Folkehelseinstituttets nettside.

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.