Her er fohåndsjuryen for musikkvideo

09.03.2016

Sammenstillingen av levende bilder og musikk er et av de edleste menneskelige uttrykkene, og musikkvidoen er forlengst inne i en ny vår som format. Bli kjent med de som vurderer musikkvideoprogram.

Musikkvideo

FALCK

Falck

FALCK er en norsk kunstner, kurator og filmskaper. Hans kortfilmdebut “Scene fra et parforhold: #2” ble nominert til Amanda i 2010, og filmene hans “Oss” og “Mammaen min” fikk hederlig omtale under Kortfilmfestivalen I Grimstad i 2014. Filmene er en del av hans SKAM-prosjekt som også omfatter foto, tekst, utstillinger og andre filmer. FALCK ga i fjor ut den konseptuelle fotoboken “@naa_koser_vi_oss” basert på hans Instagram-konto med samme navn. Han har også spilt i filmer som “High Point” og “Trolljegeren”. FALCK er også kurator på CHOKE.

Hva er ditt forhold til Kortfilmfestivalen?

Jeg har vært der flere ganger.

Hva kjennetegner en god musikkvideo? Har du noen favoritter i genren?.

En god musikkvideo får deg til å føle noe.

Hvordan blir juryarbeidet?

Jeg tror det blir koselig.

-

-

LINE KLUNGSETH JOHANSEN

Lineklungsethjohansen

Line Klungseth Johansenhar mastergrad i filmvitenskap, jobber som festivalprodusent og programmerer i Minimalen Kortfilmfestival og som filmsjef i Femmina Filmfestival. Hun har regissert og produsert flere kortfilmer og musikkvideoer som er vist på en rekke festivaler verden over.

Hva er ditt forhold til Kortfilmfestivalen?

Har god kjennskap til Kortfilmfestivalen gjennom flere besøk både som spent filmskaper og som begeistret programmerer på leting etter nye gode filmer.

Hva kjennetegner en god musikkvideo? Har du noen favoritter i genren?

For meg er gode musikkvideoer er spennende i form og utrykk, f.eks med en narrativ historie i bunn som tilfører noe til musikken.

Hvordan blir juryarbeidet?

Ser frem til å se masse nye musikkvideoer og å se hva som rører seg på musikkvideofronten i Norge.

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.