Frivillig på Kortfilmfestivalen

05.04.2017

Å være frivillig på festivalen er en fin anledning til å få et innblikk i norsk filmbransje. Dersom du er student eller ung filmskaper med litt skral lommebok, kan dette være måten å få med seg festivalen på.

14222486259 7c68f18f9f o

Frivillige ansvarsområder
Generelt trengs det hjelp til innslipp for hver filmvisning, opprigg/nedrigg, dekorering og rydding. Det kan bli flere roller per person, men her er en slags inndeling:
Sjåfører: Må ha hatt lappen i minst 1 år, henter og transporterer under festivalen.
Potetpatruljen: Alt mulig som skulle dukke opp, der det trengs hjelp.

For å melde seg som frivillig må du ha fylt 18 år, være serviceinnstilt og ha godt humør. Til gjengjeld får du:
- Gratis festivalpass som gir deg adgang til alle festivalens arrangementer i og utenfor kinosalene.
- Festpass til prisutdelingen, med avslutningsfest inkludert mat og drikke
- Matbonger under festivalen (for de som kommer langveis i fra)

Overnatting
Det finnes kun et hotell i Grimstad, men fortvil ikke. Dersom du kommer reisende til Grimstad, kan vi hjelpe deg å komme i kontakt med andre frivillige som kan spleise på en leilighet/hus til oppholdet. Hvis du vil reise med venner kan det være smart å sjekke ut finn.no eller airbnb.com, da mange av Grimstads beboere drar på ferie i denne perioden og leier ut husene sine. Men, vi hjelper dere gjerne med å lete.

Meld deg som frivillig her:
Send en mail med navn, alder, eventuelle studier – hvorfor du vil være frivillig og eventuelt hva du kunne tenke deg å jobbe med til kaja@kortfilmfestivalen.no

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.