Anbefalt - Lørdag

17.06.2017
Life, animated 1

Små filmer – store mestere
Hvis du bærer på en hjertesorg 1

Vises i Pan 13:30
Kortfilmfestivalen feirer 40 år, og i den anledning skal fem personer – alle med et nært forhold til festivalen – velge hver sin film som har blitt vist på festivalen opp gjennom årene. Regissør Anja Breien, produsent John M. Jacobsen, filmskaper Torill Kove, regissør Erik Poppe og filmskaper Eskil Vogt har valgt ut Korfilmfestivalen-klassikere. Velkommen til visning.

Meet the festivals
16:30 på Hestetorget
De fem store; Sundance, Winthertur, Toronto, Venezia og Berlinalen er i Grimstad, og du har sjansen til å slå av en prat med dem. Ta en tur innom Hestetorget, still spørsmålene du har eller sitt å lytt til andres samtaler.

The Third Option with q&a
Die dritte option

vises i Pan 17:15
Abort er et vanskelig tema. Med ny vitenskap og teknologi har vi kunne kartlegge så mye om fosteret, før fødsel, som igjen avler nye problemstillinger. Før fødsel er eneste gang vi mennesker har lov til å ta liv, ta valget om å fjerne livet. Men hva fører dette til? Er vi på vei inn i et sorteringssamfunn? Eller er det vår rett å ta valg for vår fremtid? Etter visning blir det samtale med regissøren Thomas Fürhapter og

Life Animated
Life, animated 1

vises i Pan 21:00
En nydelig dokumentar om en familie som lærer seg å kommunisere sammen med sin autistiske sønn, gjennom Disney-referanser. En varm, rørende, og viktig film, som gir et innblikk i hvordan verden kan se ut med autisme.

Motta vårt nyhetsbrev!

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.