FAQ

På Kortfilmfestivalen vil du få anledning til å kjøpe festivalpass for hele festivalperioden 10-14 juni. Kjøp festivalpass ved å klikke her!

Priser 2020:

  • Festivalpass: kr. 200,-
  • Festivalpassene gir tilgang til alle filmer og program, i tillegg til alle online visninger som arrangeres av Kortfilmfestivalen. Alle visninger vil kreve innlogging med brukernavn og passord.
  • Geoblocking: Noen filmer og programmer, inkludert det nasjonale konkurranseprogrammet er blokkert utenfor Norge. Programmet vil kun være tilgjengelig for den internasjonale filmindustrien. Hvis du er en del av filmbransjen og ønsker akkrediterting med full tilgang til alle programmer, ta gjerne kontakt med oss på kortfilm@kortfilmfestivalen.no

Alle filmer og program vil ligge tilgjengelig fra onsdag 10. juni kl. 12.00 til søndag 14. juni kl. 23.59. Arrangementer vil strømmes live og deretter bli tilgjengelig for å ses resten av perioden under LIVESP og SA.

Noen av våre kortfilmer og programmer, inkludert det nasjonale konkurranseprogrammet, vil være blokkert for publikum utenfor Norge. Dersom du er en del av filmbransjen og ønsker akkreditering med tilgang til alle programmer kan du kontakte oss på kortfilm@kortfilmfestivalen.no

Internasjonal filmindustri kan få akkreditering til alle programmer, og kan søke om tilgang til geoblokkede programmer. Ta kontakt med oss på kortfilm@kortfilmfestivalen.no, hvis du ønsker akkreditering.

Vi har laget en dagsplan for alle dager, som vi alltid har på Kortfilmfestivalen. I år vil dere her få oversikten over alle live-program, og alle de andre programmene ligger inne som veileder til når de kan sees. For enkelte program bør sees før live-samtalen om programmene. Se dagsplan her!

Er du filmsskaper og har en film i konkurranse på årets festival? Dersom du ønsker laurels du kan bruke i promoteringen av filmen din, ta kontakt med oss på martine@kortfilmfestivalen.no