FB Pixel

Påmelding til Pitcheforum 2020!

Under årets digitale festival arrangerer vi igjen Pitcheforum i samarbeid med Screen Talent Europe og Mediefabrikken. Her kan regissører, produsenter og manusforfattere komme for å jobbe med ideene sine og konkurrere om 4.000 euro i produksjonstøtte. Søknadsfrist: 25. mai.

For femte år på rad arrangeres det pitcheforum under Kortfilmfestivalen. I samarbeid med Screen Talent Europe og Mediefabrikken inviterer vi unge europeiske produsenter, regissører og manusforfattere til å presentere nye kortfilmprosjekter. I år vil pitchen gjennomføres online. 

For å delta må du søke gjennom en av partnerne i Screen Talent Europe. 12 prosjekter og filmskapere velges ut til å presentere sine prosjekter for en internasjonal jury og et publikum bestående av potensielle co-produsenter, co-finansiører og andre filmskapere. Vinneren av beste pitch mottar et produksjonsstipend på 4.000 euro. 

Retningslinjer
– Som søker må du ha laget minimum 2 kortfilmer (fiksjon eller dokumentar).
– Du må søke med et prosjekt i utvikling (fiksjon eller dokumentar). Prosjektet er på maks 30 minutter.
– For å delta må du være tilgjengelige for pitcheforberedelser 9-10. juni og under pitchen som gjennomføres torsdag 11. juni. 

Hva får du som deltaker?
 I tillegg til å presentere prosjektet ditt får du som pitchedeltaker: 
 – Workshop i pitcheforberedelser 
 – Nettverksbygging 
 – Møter hvor du får informasjon om Screen Talent Europe-partnernes støtteordninger 

Du vil også få gratis festivalpass til hele den digitale festivalen. 

Søknadsfrist: 25. mai 2020.

SØK HER 

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med: Anders Fristad Rudolph på anders@mediefabrikken.com.

Om Screen Talent Europe
Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner som utvikler filmtalenter innenfor film- og tv-bransjen. Screen Talent Europe jobber for å legge til rette for co-produksjon og samarbeid mellom talentene som har tilknytting til organisasjonene. Mediefabrikken og Filmveksthuset Tvibit er de norske partnerne i organisasjonen. 

Om Mediefabrikken
På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og til å utvikle deg selv som filmskaper. Mediefabrikken tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Mediefabrikken er en enhet i Viken Fylkeskommune.

Pitcheforumet gjennomføres av Mediefabrikken, Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalen.

Samarbeidspartnere

Institut francais de Norvege

Den norske ambassade i USA

Den norske ambassade i Storbritannia

Den spanske ambassaden i Oslo

Den Irske ambassaden i Oslo

Den portugisiske ambassade i Lisboa

Den tyske ambassade i Oslo

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.