Seminarer og arrangementer 2017 / Utekino: La La Land

Fredag 16.juni
kl. 23:00
Wentzels plass

Utekino: La La Land

Utekino 4. lalaland

Kortfilmfestivalen inviterer til musikk, dans og pur filmglede!

Gikk du glipp av vårens mest omtalte film? Eller ønsker du et gledelig gjensyn med den 14. ganger Oscar-nominerte filmen La Land? Nå har du sjansen til å se den på stort lerret midt i Grimstad sentrum idet mørket legger seg over Wentzels plass. Fra første åpningsscene på en fullstendig korket motorvei i L.A. starter musikalen med et brak og geleider oss inn i et univers fylt med drømmer og håp, oppturer og nedturer. Filmens hovedkarakterer Sebastian (Ryan Gosling) og Mia (Emma Stone) er to kunstnersjeler som prøver sitt ytterste for å nå sine ambisjoner, hun vil bli skuespiller og han vil åpne en jazzklubb. Deres veier krysses, opptil flere ganger, og søt musikk oppstår. De utfordrer og inspirerer hverandre til å gjøre ting de aldri ville klart på egenhånd, men vil de klare å kombinere kjærlighetslivet med suksessen de higer etter?

Filmens lydspor vant begge musikkprisene under årets Oscar-utdeling, og er et filmens definitive høydepunkter, samtidig som koreografien er forfriskende, leken og elegant. Filmens vakre kinematografi gir oss et tidløst bilde av Hollywood og L.A. – på godt og vondt. Regissør Damien Chazelle klarer å fornye sjangeren ved å kombinere elementer fra musikalens storhetstid samtidig som han legger til moderne grep som gjør filmen til en nyskapende klassiker.
Ta med deg hele familien til den fortryllende musikalen som har tatt verden med storm! Visningen starter 23:30, og er gratis. Det vil være servering før og under visningen. Vi anbefaler varme klær.