Seminarer og arrangementer 2017 / Kirkekonsert: Frida Ånnevik

Fredag 16. juni,
kl. 19:00
Grimstad kirke

Kirkekonsert: Frida Ånnevik

Sa kirkekonsert. frida Ånnevik

Det er med glede vi inviterer dere til en unik konsertopplevelse med Frida Ånnevik, en av våre mest talentfulle norske låtskrivere.

Frida er i ferd med å bli en norsk artist av format. Med seg i bagasjen til Grimstad har hun med seg Her bor, hennes tredje album, som ble møtt med jubel og høye terningkast i pressen ved utgivelsen i fjor høst. Få måneder senere kunne Frida motta Spellemannsprisen i kategorien Viser, og hun omtales nå som en fornyer av norsk vise og pop-tradisjon. I disse dager arbeider Frida med søsteralbumet til Her bor, som er ventet til høsten. De første smakebitene har vi fått denne våren i form av singlene Basert på en sann historie og Flyge fra. Det tegner til å bli en sterk og vakker opplevelse av et album, med en klar signatur av Frida Ånnevik.

Dette er første gang Kortfilmfestivalen inviterer til konsert i Grimstad kirke. Den store og flotte trekirken fra 1880 ligger på en liten høyde og kikker ned på lille hvitmalte Grimstad. I dette ærverdige rommet gleder oss til å oppleve Fridas egenartede tekster og fantastiske stemme.