Sa. festivalnetter. djalex

Alex

Alexandra er festivalens markedsansvarlig og har djet sporadisk siden 2013. Hun vil dele musikkglede og festivaleufori med alle på Hestetorget, fra det nyeste til det eldste innen hip-hop, funk, r&b og elektronika. Før kvelden tar slutt loves det en gullrekke med 00’s hits!

Sa festivalnetter. dj la islaanita.  foto maria gosse

La Isla Anita

I 10 år har La Isla Anita hatt verdens beste hobby, nemlig å spille sin favorittmusikk for danseglade folk, ofte sammen med vennene i Die Bettys eller Typical Girls. Hjertet banker like hardt for electronica, grime, rare remikser, r&b, urbane saker, skamløs pop, indierock, og dance som de beste one hit wonders og støyrock – noe som kanskje ikke høres ut som den mest åpenbare kombinasjonen i et DJ-set, men som ut fra stemning, antall folk og innsats på dansegulvet likevel alltid gir mening. La Isla Anita spiller på årets avslutningsfest på Apotekergaarden.

516 506

Skral

Toffen Gunnufsen er en mye omtalt bookingsjef for norske musikkfestivaler med lang fartstid. De fleste forbinder ham med Quartfestivalen i Kristiansand og Hovefestivalen i Arendal. I dag booker han for den himla gille Skral-festival. På årets Kortfilmfestivalen stiller han som DJ!

Sa festivalnetter dj. dazzle. glitz

Dazzle and Glitz

Med en beat-up pytt-i-panne, bestående av indiepop, hiphop, elektroniske rytmer og filmmusikk, tar Dazzle (Truls Foss) på seg oppgaven å forvandle festivalens klubbscene til et sted for uanstendige dancemoves og uformelle møter. Med seg i kofferten har han Glitz (Atli Bjarnason), filmdistributør, frilansskribent og forkjemper for god stemning og deilige rytmer. Dans til disse guttas DJ-set på vårt nye konsept av året: Klubbscenen Bakteppet!