Seminarer, konserter, båtturer, fester, presentasjoner, utekino, familiedag og mye mer som finner sted under festivalen.

Møt filmskaperne

Møt festivalene

Kortfilmfestivalen gir deg sjansen til å bli bedre kjent med programansvarlige fra noen av verdens største festivaler.

Sp erik hemmendorff

Masterclass: Erik Hemmendorff

Kortfilmfestivalen inviterer til en masterclass med produsent Erik Hemmendorff. Han møter i samtale med det nyoppstartede norske produksjonsselskapet Alternativet, som drives av filmskaperne Guro Bruusgaard, Mariken Halle, Magnus Mork og Katja Eyde Jacobsen.

Pitcheforum2017 mia 15

Screen Talent Europe: Pitcheforum

I samarbeid med Kortfilmfestivalen inviterer Screen Talent Europe og Mediefabrikken produsenter, regissører og manusforfattere fra Nord-Europa til pitcheforum for internasjonal co-produksjon.

Small nyhetsbrev april2016 larsopstad 058(1) (1)

Film i Den kulturelle skolesekken

Kulturtanken – Den kulturelle skolesekken Norge inviterer filmskapere og DKS-produsenter til et åpent møte i Grimstad kulturhus under Kortfilmfestivalen 2018. Vårt mål med møtet er å gjøre DKS-ordningen kjent, og skape en arena for filmskapere og DKS-produsenter. Ingen påmelding.

Adjø montebello

Film i fokus: Adjø Montebello

Adjø Montebello ble en av fjorårets største norske kinoopplevelser. Hvordan jobber man frem et slikt prosjekt? Møt regissør Thea Hvistendahl, produsent Kristin Emblem (Einar Film) og distributør Vibeke Skistad for en samtale om filmen og fenomenet.

Portrett sara eliassen foto ove kvavik munchmuseet

Regissørmøte: Sara Eliassen

Sara Eliassens kunstnerskap og praksis beveger seg sømløst mellom film og billedkunst. En samtale med kurator for Munchmuseet i bevegelse, Natalie Hope O´Donnell.